Ізраїль: нещеплений тренер заразив 90 дітей

Ізраїль: нещеплений тренер заразив 90 дітей
Коронавірусом заразилися 37 учнів інструктора, які, в свою чергу, передали інфекцію ланцюжком своїм друзям і близьким
фото: Аді Ісраель

Невакцинований чоловік продовжив давати уроки дітям, навіть коли захворів

Нещеплений тренер капоейри, що працює на півночі Ізраїлю, захворів на коронавірус і заразив щонайменше 90 своїх учнів та їх близьких. Про це сьогодні повідомила Служба новин телеканалу «12Кешет»з посиланням на джерела у міністерстві охорони здоров'я країни.

У публікації зазначається, що чоловік навчав капоейрі – бразильському національному бойовому мистецтву, що поєднує в собі елементи акробатики, гри і танцю, – десятки дітей. Деякий час тому він відчув себе погано і пройшов тест на коронавірус. Хоча результат аналізу виявився позитивним, інструктор нікому про це не повідомив, продовжив ходити на роботу та давати уроки, які передбачають близький контакт з учнями.

У результаті коронавірусом заразилися 37 учнів інструктора, які, в свою чергу, передали інфекцію ланцюжком своїм друзям і близьким. Всього на даний час виявлено 90 носіїв вірусу, які отримали його від інструктора капоейри.

Про заходи впливу до інструктора поки повідомлень немає.

До слова, Ізраїль кличе медиків з України та інших держав: стартує програма прискореного переїзду. Очікується, що в рамках програми можуть прибути до 3000 репатріантів, в основному з країн СНД, а також із США, Канади, Франції та Аргентини.

Наразі Ізраїль очікує вже на п'яту хвилю пандемії. Провідні лікарі назвали тих, хто в цьому винен.

Нагадаємо, з 24 вересня лікарні Ізраїлю отримали право призначати коктейль з антитіл під назвою «Regeneron» для лікування пацієнтів, хворих на коронавірус.

Тим часом станом на середину жовтня Україна – друга у Європі за смертністю від Covid-19.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: