Ізраїль підтвердив авіаудар по табору біженців у Секторі Гази

Ізраїль підтвердив авіаудар по табору біженців у Секторі Гази
фото з відкритих джерел

Ціллю ізраїльської авіаційної атаки був командир бойовиків Ібрагім Біарі

Сили оборони Ізраїлю підтвердили, що їхні винищувачі завдали удару по табору біженців Джабалія в Секторі Газа, що призвело до загибелі високопоставленого командира ХАМАСe та руйнування підземної інфраструктури бойовиків. Про це пише Reuters.

За словами представника ЦАХАЛу Річарда Гехта, ціллю ізраїльської авіаційної атаки був командир бойовиків Ібрагім Біарі, який винний у вбивствах багатьох ізраїльтян, та переховувався серед цивільних у Газі.

Загибель людей у таборі біженців, окрім ХАМАСівця, внаслідок авіаудару офіцер назвав «трагедією війни».

Також представник ізраїльської армії знову закликав цивільних у Секторі Газа евакуюватись на південь анклаву. У ЦАХАЛі додали, що внаслідок удару також було ліквідовано кількох інших членів ХАМАСу.

Ізраїльська правозахисна організація B'tselem засудила дії ЦАХАЛ у Секторі Газа після удару по табору, передає ВВС. Як заявив генеральний директор Товариства Червоного Півмісяця Палестини, в результаті атаки по Джабалії загинули 25 мирних жителів.

Нагадаємо, 31 жовтня Ізраїль заявив про ліквідацію ватажка ХАМАСу, який причетний до атаки 7 жовтня. Військові заявили, що внаслідок удару загинули Біарі та кілька інших терористів, а також обвалилися підземні тунелі ХАМАСу, внаслідок чого було зруйновано кілька прилеглих будівель.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: