Маск зробив скандальну заяву про контрнаступ ЗСУ

Маск зробив скандальну заяву про контрнаступ ЗСУ
Маск вважає, що кількість звільнених територій України не варта великого числа жертв
фото з відкритих джерел

Ілон Маск: «Так багато смертей за так мало»

Американський мільярдер Ілон Маск розкритикував контрнаступ українських сил і заявив, що під час бою гине багато воїнів заради незначних територіальних здобутків. Про це Маск повідомив у соцмережі Х (раніше Twitter – «Главком») в коментарі до посту Девіда Сакса.

Американський економіст Девід Сакс опублікував мапу бойових дій в Україні з цитатою про те, що «територіальні здобутки України в результаті їхнього хваленого контрнаступу настільки мізерні, що їх ледве можна побачити на карті».

Маск зробив скандальну заяву про контрнаступ ЗСУ фото 1

«Так багато смертей за так мало», написав Маск у коментарі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що засновник компаній SpaceX та власник соцмережі Twitter Ілон Маск відмовив командуванню  Збройних сил України у проханні включити супутниковий інтернет Starlink у районі окупованого Криму. Про це пише американське видання The New York Times з посиланням на два джерела, які «знайомі із ситуацією».

Також видання The Washington Post повідомило, що соціальна мережа Twitter, яка належить Ілону Маску, зіграла важливу роль у тому, що російська пропаганда щодо України досягла більшої кількості людей, ніж до початку війни.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: