Мігранти поранили польську прикордонницю поблизу від пункту пропуску «Кузня»

Мігранти поранили польську прикордонницю поблизу від пункту пропуску «Кузня»
Біля пункту пропуску все ще залишаються тисячі біженців
фото: DW

Жінка перебуває у лікарні, де отримує медичну допомогу

Співробітницю прикордонної охорони Польщі поранили каменем на кордоні з Білоруссю поблизу від пункту пропуску Кузня. Про це Прикордонна служба Польщі повідомила у своєму Twitter-акаунті.

Наразі прикордонниця перебуває у лікарні, де їй надають медичну допомогу.

Раніше стало відомо, що співробітник поліції Польщі отримав тяжке поранення на польсько-білоруському кордоні. За попередніми даними, силовику проломили череп кинутим у нього невідомим предметом.

Прикордонна охорона Польщі заявила, що готова без вагань застосувати зброю проти мігрантів на кордоні з Білоруссю за потреби.

Нагадаємо, 16 листопада біля пункту пропуску Брузги–Кузня на білорусько-польському кордоні, де зібралися та намагаються прорватися на територію Польщі з Білорусі кілька тисяч мігрантів, щодо них почали застосовувати сльозогінний газ, водомети та світлошумові гранати.

Раніше мігранти влаштовували тисняву та зносили частину огорожі, а також закидали польських прикордонників та поліцейських камінням.

У ніч на 16 листопада білоруські військові руйнували паркан на кордоні з Польщею, щоб мігранти могли нелегально дістатися на територію країни. Проте польська армія та прикордонники змогли відбити атаку.

Також 16 листопала Польська поліція показала, як відбиває штурм мігрантів за допомогою водометів.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: