Ракетний удар по Одесі. Патріарх Кирило вирішив, що у зруйнованому соборі сидів Антихрист? 

Ракетний удар по Одесі. Патріарх Кирило вирішив, що у зруйнованому соборі сидів Антихрист? 
Раніше Кирило назвав російського диктатора Володимира Путіна борцем з Антихристом
фото з відкритих джерел

Ватажок РПЦ «оригінально» відреагував на гнів духовенства УПЦ МП після руйнування собору російською ракетою

Патріарх РПЦ Кирило (Гундяєв) вважає, що Росія вдарила по Спасо-Преображенському кафедральному собору в Одесі недаремно, бо «руйнування храмів почалося дев'ять років тому на Донбасі». Його слова цитує сайт Московської патріархії.

Так Кирило відреагував на звернення вікарія Одеської єпархії УПЦ МП архієпископа Арцизького Віктора (Бикова). Нагадаємо архієрей звернувся до патріарха Московського Кирила і всіх членів Священного Синоду РПЦ, у якому засудив «бездумну агресію РФ» проти Незалежної України, а також закликав РПЦ «відстати» від УПЦ.

Кирилу не сподобався тон цього звернення. Він про це прямо заявляє у своїй відповіді. А далі пояснює, чому російські ракети падають на будинки і храми в Україні.    «Руйнування храмів, загибель та страждання мирного населення почалися дев'ять років тому на Донбасі. З того часу вся повнота Руської Церкви молиться і про кожного загиблого, і про рідних, що втратили в ході конфлікту…», – вважає глава РПЦ.

Нагадаємо, що минулого року на відкритті 24-й з'їзду Всесвітнього російського народного собору, ватажок РПЦ взагалі заявив, що Росія веде війну проти Антихриста. Тоді ж у своєму привітальному слові Кирило назвав російського диктатора Володимира Путіна борцем з Антихристом.

Нагадаємо, уночі 23 липня внаслідок чергової ракетної атаки росіян в Одесі було зруйновано Спасо-Преображенський кафедральний собор. 

Читайте також:   Росіяни за благословенням свого патріарха знищили найбільший православний собор Одеси
 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: