Що мотивує росіян ставати агентами українських спецслужб: відповідь ГУР

Що мотивує росіян ставати агентами українських спецслужб: відповідь ГУР
Усіх росіян об'єднує розуміння того, що вони живуть у рабстві
фото з відкритих джерел

Керівник спецпідрозділу ГУР заявив, що у країні-агресорці є ціла мережа агентів

Росіяни охоче йдуть на співпрацю з українськими спецслужбами через розуміння того, що вони живуть у рабстві. Про це в інтерв’ю «Українській правді» розповів керівник спецпідрозділу Головного управління розвідки Міноборони Тимур.

Військовий наголосив, що українська розвідка має в країні-агресорці цілу агентурну мережу.

«У кожного мотивація різна. Але одне, що об'єднує їх усіх – вони розуміють, що живуть там у рабстві», – підкреслив Тимур.

Керівник спецпідрозділу ГУР додав, що вся інформація, яку надають росіяни, перевіряється з декількох джерел. «Все перевіряється неодноразово з різних джерел. Підключається, в тому числі, різна агентура», – розповів він.

Нагадаємо, начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов припустив, що атаки на російську інфраструктуру можуть зрости. Як вказує видання CNN, «відмовляючись визнати причетність України до атак безпілотників у Росії», Буданов сказав, що такі операції цілком можливі.

Раніше повідомлялось, що Кирило Буданов дав прогноз щодо наступу росіян цієї весни. Він заявив, що до початку весни наступальний потенціал ворога вичерпається повністю. 

Читайте також: Чи дійсно Трамп є шанувальником Росії? Відповідь Буданова

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: