Трамп планує пропустити перші праймеріз: у чому причина

Трамп планує пропустити перші праймеріз: у чому причина
Колишній президент США Дональд Трамп
фото з відкритих джерел

Трамп розповів особам, які перебувають у його оточенні, що він вирішив утриматися від участі у дебатах у Мілвокі

Експрезидент Сполучених Штатів Дональд Трамп планує пропустити перші праймеріз республіканців, які відбудуться у середу, 23 серпня заради онлайн-інтерв’ю колишньому ведучому телеканалу Fox News Такеру Карлсону. Про це повідомляє The New York Times.

За даними джерел, протягом останньої доби Трамп розповів особам, які перебувають у його оточенні, що він вирішив утриматися від участі у дебатах у Мілвокі в середу.

Зазначається, що протягом останніх кількох тижнів колишній президент звертався до помічників, альянсів та прихильників, щоб отримати пораду, що він повинен робити з праймеріз.

До початку цього тижня Трамп створював у людей враження, що він розглядає можливість несподіваної появи в «останню хвилину» наступної середи.

Тим не менше, люди, близькі до нього, вже кілька місяців повідомляли, що ймовірно, він не візьме участь у перших двох дебатах серед республіканців. Серед організаторів заходу є популярний серед республіканців телеканал Fox News.

Час проведення інтерв'ю з Карлсоном поки що невідомий, проте є можливість, що воно також відбудеться 23 серпня.

Як відомо, за останні чотири з половиною місяці експрезидентові Дональду Трампу вже вчетверте висунули звинувачення у ряді справ.

Раніше повідомлялося, що суддя Федерального суду округу Колумбія Таня Чаткен заборонила колишньому президентові США Дональду Трампу оприлюднювати деякі докази у справі про штурм Капітолію. 

Нагадаємо, Окружний суд Вашингтона призначив запобіжний захід для Дональда Трампа у справі, що стосується звинувачення його в спробі фальсифікації виборів 2020 року. Згідно з умовами запобіжного заходу, Трамп зобов'язується дотримуватися федеральних і штатових законів, підписати зобов'язання про явку і з'являтися в суді після виклику.

2 серпня Дональду Трампу було пред’явлено звинувачення у його спробах скасувати вибори 2020 року. Це вже втретє за чотири місяці, коли колишньому президенту США висунули кримінальні звинувачення, попри те, що він проводить кампанію за повернення на пост президента.  

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: