У Південній Кореї за добу зафіксували 142 нових випадки коронавірусу

У Південній Кореї за добу зафіксували 142 нових випадки коронавірусу
З 142 нових випадків 92 зафіксовані у лікарні Даенам у місті Чонгдо, де стався перший летальний випадок коронавірусу у Південній Кореї

Причину стрімкого зростання кількості випадків хворих пов’язують з нещодавнім церковним заходом у місті Тегу

Кількість заражених коронавірусом у Південній Кореї збільшилася майже вдвічі. Протягом доби зафіксували 142 нових випадки захворювань через коронавірус.

Про це пише агенція Yonhap.

«У Південій Кореї повідомили про 142 нові випадки коронавірусу у суботу, що є найбільшим сплеском захворюваності протягом одного дня з моменту першої фіксації коронавірусу в кінці січня, таким чином, загальна кількість інфікованих в країні зросла до 346 осіб», – йдеться у повідомленні.

З 142 нових випадків 92 зафіксовані у лікарні Даенам у місті Чонгдо, де стався перший летальний випадок коронавірусу у Південній Кореї, зазначили у Корейському центрі контролю та профілактики захворювань.

У п’ятницю ще один пацієнт помер від коронавірусу в лікарні у Пусані після переведення туди з лікарні Даенам, це друга смерть від коронавірусу у Південній Кореї.

Як повідомлялося раніше, зі 100 нових заражень, які зафіксували у п’ятницю, у Південній Кореї – 86 мешканці міста Тегу, ще семеро людей з Сеула.

Причину стрімкого зростання кількості випадків хворих пов’язують з нещодавнім церковним заходом у місті Тегу, на якому була присутня велика кількість людей.

Згідно з останніми даними, від коронавірусу Covid-19 померли 2247 осіб. Кількість інфікованих у світі сягнула 76 498 осіб, у тому числі у Китаї – 75 245.

У МОЗ вже відзвітували, що усі українці, які 17 днів тому повернулися з Китаю, здорові.

Як повідомляв Главком, у четвер ввечері транспорт з евакуйованими з Уханя українцями прибув на територію санаторію у Нових Санжарах на Полтавщині.

Перед самим санаторієм евакуйованим українцям теж був влаштований «гостинний» прийом з палаючими шинами і барикадами.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: