У США судно знесло автомобільний міст (відео)

У США судно знесло автомобільний міст (відео)
У Балтиморі, одному з набільших морських промислових портів США, великий контейнеровоз зіткнувся з мостом
фото скріншот відео

Нині на місці працюють рятувальники

У американському місті Балтімор, вантажне судно знесло автомобільний міст. Відео інциденту потрапило до соцмережі.

В одному із найбільших морських промислових портів США великий контейнеровоз зіткнувся з мостом. Як видно на оприлюднених кадрах, контейнеровоз врізався в одну з опор, після чого трикілометровий міст Френсіса Скотта Кі впав у воду. Ймовірно, у цей момент мостом проїжджали авто. Нині на місці працюють рятувальники.

Чи є жертви внаслідок падіння мосту наразі невідомо.

 The New York Times повідомляє, що о 1:27 ночі у міст врізалося вантажне судно під прапором Сінгапуру - мова про судно Dali довжиною 948 футів (приблизно 288 метрів). Про ступінь пошкодження мосту невідомо, адже ні поліція Балтимора, ні адміністрація порту Меріленда не відповіли на запити про коментарі.

За даними адміністрації порту Меріленд, Балтімор є найбільш завантаженим портом США з відправки автомобілів. У 2023 році приватні та громадські термінали порту Балтімора обслужили 847 158 автомобілів та легких вантажівок, більше, ніж у будь-якому іншому порту США. За даними веб-сайту уряду Меріленда, порт також перевалює сільськогосподарську та будівельну техніку, цукор, гіпс та вугілля.

Порт обслуговує імпорт та експорт найбільших автовиробників, включаючи Nissan, Toyota, General Motors, Volvo, Jaguar Land Rover та групу Volkswagen, включаючи розкішні моделі Audi, Lamborghini та Bentley.

За даними постачальника послуг з відстеження суден та морської аналітики MarineTraffic, у порту Балтімора залишилося понад 40 суден, включаючи невеликі вантажні судна, буксири та прогулянкові судна. За даними даних, щонайменше 30 інших кораблів повідомили, що їхнім пунктом призначення є Балтімор.

Міст, названий на честь Френсіса Скотта Кі, автора гімну США, був відкритий 1977 року.

Раніше повідомлялося,  що у США під час посадки розбився надзвуковий бомбардувальник В-1 Lancer. За даними автоматичного метеорологічного обладнання, яке реєструє погодні умови на аеродромі, на момент аварії була погана видимість, низька хмарність і температура нижче нуля.

Раніше у США сталася масштабна автокатастрофа за участю понад 150 машин

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: