Українці «рвуться» додому: на кордоні з Польщею утворилися величезні черги

Українці «рвуться» додому: на кордоні з Польщею утворилися величезні черги
фото з відкритих джерел

Велика кількість українців намагаються напередодні Великодня повернутись до України, через що утворилося скупчення транспорту на в'їзд

На західних кордонах України з Польщею утворились черги пасажирського потоку на в'їзд до України. Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби.


 
Прикордонники повідомляють, що напередодні Великодня побільшало українців, які їдуть додому. Подекуди це призводить до збільшення часу очікування перетину кордону.
 
Так, в основних пунктах пропуску на кордоні з Польщею, таких як Шегині та Краковець, відзначається скупчення пасажирського транспорту на в'їзд до України.
 
У Держприкордонслужбі повідомили, що у цей період буде збільшено кількість персоналу для оформлення подорожуючи, а також прикордонники систематично взаємодіють із закордонними колегами з метою реагування на зміни ситуації.
 
Крім того, прикордонники радять обирати менш завантажені на в'їзд до України пункти пропуску Угринів, Рава-Руська, Смольниця.

Між іншим, Україна і Польща збираються побудувати новий пункт пропуску «Адамчуки – Збереже» на кордоні в Волинській області.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: