Окупант, якого героїзувало Міноборони РФ, жорстоко вбив дівчину у Луганську

Окупант, якого героїзувало Міноборони РФ, жорстоко вбив дівчину у Луганську
Росіянин раніше перебував зі своєю жертвою у відносинах і боявся, що про це дізнається його дружина
фото: росЗМІ

Вірші окупанта, який жорстоко вбив дівчину, цитувало навіть Міноборони країни-агресорки

Російський офіцер Айдин Жамідулов разом зі своїм підлеглим жорстоко вбили у 2023 році мешканку Луганська. Окупант відомий серед росіян своїми псевдопартріотичними віршами, які закликали захоплювати іншу країну та вбивати людей, широко рекламувало Міноборони Росії.

Айдина Жамідулова мобілізовано з Оренбурзької області, де він до служби в армії працював зварювальником. У той час, як окупант проходив бойову підготовку на полігоні, він написав вірші, один з яких Міноборони РФ навіть назвало «великим твором» і опублікувало фрагмент.

Айдин Жамідулов
Айдин Жамідулов
фото: росЗМІ

Жамідулов до того, як відправитися на війну в Україну, розповідав на камеру, що вдома на нього чекають батьки, дружина та дві дочки, які «ним пишаються». Однак це не завадило йому мати відносини у Луганську із 23-річною Валентиною Давроновою. Згодом, побоюючись, що про стосунки дізнається його дружина, «герой СВО» вбив дівчину, завдавши їй близько 20 ударів ножем.

Для того, аби приховати сліди жахливого злочину, «гордість» Міноборони Росії вирішила підірвати тіло жертви трьома гранатами Ф-1, аби дівчину не могли впізнати та визначити причину смерті.

Валентина Давронова
Валентина Давронова
фото: росЗМІ

До слова, депутати Держдуми внесли законопроект, який закріпить у Кримінальному кодексі РФ механізм звільнення від відповідальності військових, які беруть участь у війні з Україною. У разі укладання контракту із збройними силами країни-агресорки справи підозрюваних призупинять, вид покарання змінять на умовний термін.

Читайте також: Окупант повернувся з війни і зарубав сокирою «найкращого вчителя Росії»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: