Російські окупанти вчитимуть білорусів, як воювати проти України (відео)

Російські окупанти вчитимуть білорусів, як воювати проти України (відео)
Як зазначило Міноборони Білорусі, окупанти проводитимуть заняття для білоруських військовослужбовців
фото: скріншот з відео

Міноборони Білорусі: «У ході занять акцент буде зроблено на досвід, набутий Збройними силами Росії під час проведення спеціальної військової операції»

Білоруські військової пройдуть навчання на території Росії, щоб перейняти досвід загарбників у війні проти України. Про це повідомляє Міністерство оборони Білорусі.

«У ході занять акцент буде зроблено на досвід, набутий Збройними силами Росії під час проведення спеціальної військової операції», – повідомили у білоруському Міноборони.

Пресслужба відомства зазначає, що після завершення навчання «білоруські військові як інструктори з найскладніших предметів бойової підготовки передаватимуть отриманий досвід підрозділам Збройних сил Республіки Білорусь».

Нагадаємо, влада Білорусі відправила групу українських дітей, яка нещодавно прибула з окупованої території України, на навчання з білоруськими військовими, щоб навчити їх евакуюватися у разі пожежі.

До слова, станом на грудень 2023 року представники ПВК «Вагнер» продовжували у Білорусі навчати спецвійська і військових.

Читайте також: Пенсійний фонд Росії вигадав, як приховати втрати серед окупантів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: