Сунак розповів, що спільного між Путіним та бойовиками ХАМАСу

Сунак розповів, що спільного між Путіним та бойовиками ХАМАСу
Сунак вважає, що глава Кремля боїться перетворення України на сучасну та процвітаючу демократію
фото: Офіс президента

Ріші Сунака: «Путін зазнає невдачі, як і ХАМАС»

Російський диктатор Володимир Путін та бойовики ХАМАСу у своїх вчинках керуються спільними мотивами – ненавистю і страхом. Про це заявив прем'єр-міністр Великої Британії Ріші Сунака виступаючи у Палаті громад.

«Напад (ХАМАС на Ізраїль – «Главком») 7 жовтня був мотивований ненавистю, а також страхом ХАМАС перед можливою появою нової рівноваги на Близькому Сході, яка залишила б у минулому старе бачення і запропонувала надію на кращий, безпечніший і успішніший шлях вперед. І така ж мотивація у Путіна у продовженні війни проти України», –наголосив глава британського уряду.

Він уточнив, що глава Кремля боїться перетворення України на сучасну та процвітаючу демократію. Тому диктатор хоче повернути нашу країну до «імперіалістичної фантазії минулого».

«Путін зазнає невдачі, як і ХАМАС», – додав Сунак.

Він розповів, що зараз потрібно зберегти бачення кращого майбутнього, що і намагається зробити Британія разом з союзниками.

Раніше президент США Джо Байден засудив дії ХАМАС і президента Росії Путіна у своєму зверненні щодо війни в Ізраїлі та Україні. Він заявив, що напади на Ізраїль і вторгнення в Україну мають спільні мотиви. Байден пояснив, що допомога Україні та Ізраїлю важливі для Америки, бо історія вчить, що коли терористи не платять за агресію, вони приносять ще більше хаосу, терору та більше руйнувань.  

Читайте також: Експосол Ізраїлю Аркадій Міл-Ман: Зброя, з якою напав ХАМАС, – російська

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: