Сергій Фурса Фінансовий експерт

Росія лякала весь світ власною зброєю, щоб подряпати Patriot і розбити вікна Буданову

«Якщо ти почав ганьбитися, то треба ганьбитися до кінця»
фото з відкритих джерел

Дуже дивна математика у росіян виходить

Російські терористи продовжують завзято та енергійно битися головою об стіну київського ППО, викидаючи найкращі свої ракети тільки для одних їм зрозумілих цілях.

А що для них в сухому залишку??

Беруть шість кинджалів, зброю Судного Дня, від однієї назви якої у Байдена має статися серцевий напад, а у Мєдвєдєва – істерика.

Плюси: подряпали Patriot і пробили колесо в одній з пускових установок.

Мінуси: світ зрозумів, що росіяни як завжди всім брехали і їх зброя не така страшна, а значить можна швидше перетинати намальовані уявою червоні лінії і прискорено давати Україні іншу зброю, в першу чергу літаки.

Беруть десятки іскандерів, які не бояться ні санкцій, ні гумору і мають лякати Європу своєю близькістю, і кидають їх вдень і вночі.

Плюси: Розбили вікна Буданову

Мінуси: Іскандери насмішили всю Європу і тепер їх нема сенсу боятися. І дуже злий Буданов.

Дуже дивна математика у росіян виходить. Втратити імідж країни, озброєння якої може лякати весь світ, щоб подряпати патріот і розбити вікна Буданову. І для внутрішньої аудиторії можна розказувати, що ви знищили вже всі патріоти і всі центри прийняття рішень, проте зовнішній світ все чудово бачить. І робить висновки. І якщо росіянам можна впарювати, що «СВО» йде за планом і скоро перемога, то США і Європа бояться все менше і менше російську зброю, а Китай все більше в шоку з того, з ким йому доводиться мати справу. А такі висновки призводять до наслідків.

Але ж якщо ти почав ганьбитися, то треба ганьбитися до кінця. І ніяка математика Путіна не зупинить.

Читайте також: Дрони атакували Москву і розбомбили… російську пропаганду
Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: