«Моральна проституйованість». Відома акторка прокоментувала скандал із Аліною Паш

«Моральна проституйованість». Відома акторка прокоментувала скандал із Аліною Паш
Alina Pash підпише договір із Суспільним і поїде на «Євробачення-2022» у Турин
фото: alinapash/instagram

«Скільки треба грошей, щоб не принижувати своїх та свою країну??», – Ірма Вітовська

У мережі розгорівся скандал із Alina Pash, яка має представити Україну на цьогорічному Євробаченні з піснею «Тіні забутих предків». Співачка їздила до Росії та окупованого Криму. Відома українська акторка Ірма Вітовська розповіла, що відвідувати Росію – це «моральна проституйованість». У таких виконавців відсутнє відчуття солідарності з тими, хто вмирає за Україну щодня.

«Той випадок, коли вояж в столицю агресора «перес*рає» круту пісню з класним потрібним змістом та добрим виконанням… Чому існує ця хвороба – «відсутність яєць»? Скільки треба грошей, щоб не принижувати своїх та свою країну?? Чому відсутнє відчуття солідарності з тими, хто вмирає за цю землю щодня. Ця моральна проституйованість закінчиться колись? Немає слів», – написала Ірма Вітовська.

Артиска розповіла, що їй на нацвідборі Євробачення сподобався гурт Kalush Orchestra, який в результаті посів друге місце з результатом 14 балів.

«Я за Kalush… Kalush крутий. Хоча текст пісні та виконання Аліни Паш – дуже актуальний і важливий сигнал світу. Не прогинайся, молодь! Не прогинайся! Як би важко не було. В нашій історії багато поколінь молоді проходили свідомо пекло і тортури...Невже так важко тримати гонор? «Краще бути останнім серед вовків, ніж першим серед шакалів», Чінгісхан», – відреагувала Ірма Вітовська.

У суботу, 12 лютого, у фіналі національного відбору на міжнародний пісенний конкурс «Євробачення» перемогла співачка Alina Pash (Аліна Паш) з піснею «Тіні забутих предків». Аліна Паш отримала від глядачів 7 балів і від журі 8 балів. Друге і третє місця посіли Kalush Orchestra і Wellboy.

Фінал національного відбору на Євробачення–2022 відзначився гучним скандалом. Після оголошення переможця гурт Kalush Orchestra заявив про фальсифікації.

Олег Псюк, лідер гурту Kalush Orchestra висловив сумніви стосовно прозорості організованого голосування.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: