На Луганщині відбудеться масштабний концерт та встановлення рекорду

На Луганщині відбудеться масштабний концерт та встановлення рекорду
Заслужена артистка України Анжеліка Рудницька: Сподіваюся, наш подарунок до Дня Незалежності України буде яскравим і незабутнім
Фото з відкритих джерел

Родзинкою свята буде встановлення національного рекорду з наймасовішого виконання пісні Червона рута»

Заслужена артистка України Анжеліка Рудницька за підтримки Українського культурного фонду і Луганської обласної держадміністрації представить до 30-ліття Незалежності України мегашоу «Ти у мене єдина». Захід пройде 23 серпня в Сєвєродонецьку на площі Перемоги.

У концерті візьмуть участь Анжеліка Рудницька, Поль Манондіз, гурти «Шпилясті кобзарі», «Oт Vinta», «GG ГуляйГород», Ярмак, «Скай». Родзинкою свята буде встановлення національного рекорду з наймасовішого виконання пісні «Червона рута», у якому, як очікують організатори, братимуть участь близько 4 тисяч осіб.

До свята долучаться Хмельницький театр ляльок «Дивень» з виставою для дітей та відомі українські письменники Сашко Дерманський, Тетяна Череп-Пероганич, Артем Полежака, Дмитро Лазуткін, які виступлять у рамках проекту «Територія Книги». Протягом дня відбуватиметься виставка-ярмарок «Територія Майстрів».

«Я з початку війни працюю у прифронтовій зоні. У Сєвєродонецьку ми вже робили великі святкові акції та рекорди з українським духом. Але такий масштаб став можливим завдяки підтримці Українського культурного фонду. Для усієї команди – це неабиякий виклик: за два тижні зробити велику акцію. Але ми творимо з натхненням і любов‘ю. Сподіваюся, наш подарунок до Дня Незалежності України буде яскравим і незабутнім», – розповідає ініціаторка проєкту, співачка Анжеліка Рудницька.

Початок концерту о 18 годині. Вхід на всі заходи безкоштовний. Телеверсію події можна буде побачити на ютюб-каналі «Територія А» та українських телеканалах.

Нагадаємо, уряд затвердив план заходів з підготовки і відзначення Дня прапора і 30-ї річниці Незалежності України.

У межах відзначення 30-річчя Незалежності України відбудеться понад 150 святкових заходів по всій країні.

Зазначимо, що під час репетицій параду в Києві передбачені масштабні перекриття вулиць. Детальний перелік вулиць, де перекриватимуть або обмежуватимуть рух транспорту під час репетицій параду військ та під час святкових заходів до Дня Незалежності, буде опубліковано додатково.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: