Ще три області готуються перейти до «червоної» зони карантину

 Ще три області готуються перейти до «червоної» зони карантину
Зараз є три регіони, які на цьому тижні можуть увійти в «червоний» рівень епіднебезпеки
фото з відкритих джерел

Якщо Черкаська область не візьме під контроль рівень захворюваності, то вже наступного тижня і цей регіон може увійти до «червоної» зони

Протягом цього тижня ще три області можуть перейти до «червоної» зони адаптивного карантину в Україні. Ідеться про Волинську, Харківську та Тернопільську області.

Про це під час онлайн-брифінг заявив керівник Центру економіки охорони здоров'я Київської школи економіки Юрій Ганіченко.

«Зараз є три регіони, які на цьому тижні можуть увійти в «червоний» рівень епіднебезпеки. Це Волинська, Харківська та Тернопільська області», – зазначив він.

За його словами, якщо Черкаська область не візьме під контроль рівень захворюваності, то вже наступного тижня і цей регіон може увійти до «червоної» зони.

Нагадаємо, «червоній» зоні карантину в Україні відповідають 15 областей. У «жовтій» зоні карантину залишилося дві області.

В Україні за минулу добу захворіли на коронавірус понад 19,4 тис. людей. Найбільше нових заражень у Харківській та Одеській областях.

Нагадаємо, симптоми нового штаму коронавірус «Дельта», який наразі лютує в Україні, дещо змінилися.

До слова, розвідка США оприлюднила нову доповідь щодо походження коронавірусу.

Після чого Китай обурився висновками американської розвідки про походження Covid-19

Епідеміологиня Національної експертної групи з інфекційного контролю (NEGIC) Катерина Сояк також зауважує, що коронавірус дедалі більше вражає молодих людей, хоч для старшого покоління він і далі залишається таким же небезпечним.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: