Глава МОЗ пояснив, коли та за яких умов українцям очікувати закінчення карантину

Глава МОЗ пояснив, коли та за яких умов українцям очікувати закінчення карантину
Очільник Міністерства охорони здоров'я Віктор Ляшко
фото: glavcom.ua

Карантин може закінчитися наступного року

Адаптивний карантин в Україні може закінчитися навесні 2022 року, проте, якщо більшість українців вакцинуються. Про це повідомив очільник Міністерства охорони здоров'я Віктор Ляшко в ході V Міжнародного форуму «Креативна Україна 2021», пише «РБК-Україна».

«Вакцинуємо до Нового року – на весну зможемо спокійно жити без карантину», – відповів міністр на запитання, коли може закінчитися карантин в Україні.

Він зазначив, що навіть вакциновані поки повинні носити маски, оскільки багато людей невакциновані, а людина, яка отримала щеплення, може переносити збудника.

Раніше міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко розповів, як українцям уникнути локдауну.

Нагадаємо, Україна не виконала план МОЗ із вакцинації від Covid-19.

Як відомо, 23 вересня Україна переходить у «жовту» зону карантину. У МОЗ повідомили, що майже усі госпіталізовані з коронавірусом в Україні – невакциновані.

Міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко оголосив про введення обов'язкової вакцинації проти коронавірусної хвороби для працівників освіти та чиновників.

Як повідомив міністр охорони здоров'я Ігор Ляшко, у регіони вже направлені інноваційні ліки прямої дії на коронавірус, які в Україну доставили з США.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: