Окупанта посадили за відмову воювати, але він все одно опинився на фронті

Окупанта посадили за відмову воювати, але він все одно опинився на фронті
Євгена Салкіна від смерті врятував полон
фото: скріншот із відео

ЗСУ взяли росіянина у полон під Вовчанськом

Євгена Салкіна з Санкт-Петербурга ЗСУ взяли у полон під Вовчанськом. За іронією долі, окупант потрапив за ґрати, бо не хотів воювати. Але з тюрми все одно поїхав на фронт. Відповідне відео поширив журналіст Андрій Цаплієнко.

Салкін один день повоював у Тернах у грудні 2022 року у складі 138-ї бригади – йому цього вистачило. Колону техніки розгромили на марші. Трупи росіян просто закопували екскаваторами.

Після цього росіянин самовільно залишив частину, та його упіймали і ув’язнили. Та в тюрмі він знову підписав контракт і втрапив у чергову м’ясорубку.

Воював у 26-му танковому полку, рота «Шторм V». Бачив море трупів і крові, бо його підрозділ під Вовчанськом фактично стерли. Євгена Салкіна ж урятував полон.

Нагадаємо, з 24 лютого 2022 року росіяни стратили щонайменше 61 українського військовополоненого, про підозри повідомлено чотирьом окупанти, є один вирок. Про це розповів генпрокурор Андрій Костін в ефірі телемарафону.

Костін розповів, що всі українські військові піддавались тортурам у полоні РФ – окупанти катують їх, утримують у нелюдських умовах, морять голодом, відмовляють у медичній допомозі, б’ють за українську мову та вдаються до інших способів фізичного насильства.

Читайте також: Працівник Чорнобильської АЕС повернувся з полону: його стан шокує

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: