Окупанти готують провокації з використанням примусово мобілізованих жителів ОРДЛО

Окупанти готують провокації з використанням примусово мобілізованих жителів ОРДЛО
До Криму прибув ешелон з мобілізованими мешканцями ОРДЛО

На півдні України можливі провокації з використанням прихильників «руского міра»

За даними Центру протидії дезінформації при РНБО України, Кремль знову планує провокації з використанням примусово мобілізованих жителів ОРДЛО.

«Ймовірно, до Криму вчора прибув ешелон з особовим складом 131 стрілецького полку першого армійського корпусу, мобілізованого на ТОТ Донецької і Луганської областей. Найближчим часом окупанти планують використати їх для провокацій у південних регіонах України», - йдеться в повідомленні Центру.

Відомо, що підрозділи мають вкрай низьку мотивацію, адже їх примусово мобілізували в ОРДЛО.

Також їх можуть використовувати для провокацій, видаючи за місцевих, адже агресор навіть обстрілами мирних не може переконати українців стати на свій бік.

Зазначається, що Міністерство оборони України неодноразово попереджало: на Сході країни ворог масово кидає прихильників «руского міра», яких навіть пораненими переміщують на лінію вогню як «гарматне м’ясо».

Також відомо, що особовий склад 6 окремого мотострілецького полку наляканий та деморалізований, шукає шляхи дезертирства.

Раніше повідомлялося, що Кремль готує провокації з обстрілом мирних кварталів своїх міст, що розташовані біля кордону з Україною.

Серед важливих на цю годину рішень, які допоможуть нашій Україні перемогти Путіна, є те, що країни НАТО отримали «зелене світло» на постачання винищувачів до України. Держсекретар США Ентоні Блінкен заявив, що США дали «зелене світло» країнам НАТО, якщо вони вирішать надавати Україні бойові літаки.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: