Росія хоче обстріляти свої житлові будинки, щоб звинуватити Україну – РНБО

Росія хоче обстріляти свої житлові будинки, щоб звинуватити Україну – РНБО
Росіяни готові обстрілювати свої міста і вбивати мирне населення заради Путіна 
фото: 9111.ru

Рада нацбезпеки закликає довіряти лише перевіреній інформації

Кремль готує провокації з обстрілом мирних кварталів своїх міст. Що розташовані біля кордону з Україною. Як повідомляє РНБО, це планується для того, аби звинуватити Збройні сили України.

«В умовах фактичної поразки військового вторгнення в Україну російська влада готується до реалізації ймовірного сценарію, який передбачає обстріли житлових кварталів російських міст поблизу українського кордону та подальше звинувачення в цьому українських військових», – йдеться в повідомленні.

Як зазначають в РНБО, це, за задумом кремлівської верхівки, буде використано як підставу для оголошення в Росії загальної мобілізації.

«З урахуванням дій російської армії в Україні, провокації в російських містах супроводжуватимуться численними жертвами серед мирного населення з метою створення «красивої картинки», – розповіли у відомстві.

Там також звернули увагу, що подібні сценарії Росія неодноразово використовувала як привід до бойових дій в Афганістані, Чечні та Абхазії.

Тож в РНБО закликали довіряти лише перевіреній інформації.

Серед важливих на цю годину рішень, які допоможуть нашій державі перемогти Путіна є те, що країни НАТО отримали «зелене світло» на постачання винищувачів до України. Держсекретар США Ентоні Блінкен заявив, що США дали «зелене світло» країнам НАТО, якщо вони вирішать надавати Україні бойові літаки.

Читайте також:


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: