Окупанти обстріляли касетними снарядами Чорнобаївку: є загиблі та поранені (фото)

Окупанти обстріляли касетними снарядами Чорнобаївку: є загиблі та поранені (фото)
Наслідок обстрілу Чорнобаївки касетними боєприпасами
фото: Telegram/Андрій Єрмак

Наразі відомо, що внаслідок обстрілу є троє загиблих та п'ятеро поранених

Російські війська влаштували масований обстріл Чорнобаївки Херсонської області. Наразі відомо про трьох загиблих та п'яти поранених. Про це повідомив глава Офісу президента Андрій Єрмак.

«Росіяни обстріляли Чорнобаївку на Херсонщині. Попередньо відомо, що обстріл вівся касетними боєприпасами», – розповів глава Офісу президента.

За словами Єрмака, наразі відомо про трьох загиблих і чотирьох поранених людей.

Пізніше глава МВС Ігор Клименко уточнив кількість поранених сягнула п'яти осіб.

«Троє загиблих. П'ятеро людей отримали поранення різного ступеня тяжкості», – написав він у Telegram.

Нагадаємо, російська терористи не полишають спроб оточити Авдіївку. Ворог розпочав третю хвилю штурмових дій на Авдіївському напрямку.

До слова, триває 638-ма доба повномасштабної війни Росії проти України. Протягом минулої доби відбулося 74 бойових зіткнення. За минулу добу загалом ворог завдав трьох ракетних та 43 авіаційних ударів, здійснив понад 64 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Також у ніч на 22 листопада окупанти завдали чергового удару по Україні, застосувавши 14 ударних БпЛА типу Shahed-136/131. Протиповітряною обороною знищено усі 14 дронів. Внаслідок російських терористичних атак є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: