«Прослушка» в кабінеті Залужного: СБУ розкрила подробиці

«Прослушка» в кабінеті Залужного: СБУ розкрила подробиці
Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний
фото з відкритих джерел

СБУ відкрила кримінальне провадження за фактом виявлення технічного пристрою

«Прослушку» виявлено не в кабінеті Валерія Залужного, а в одному з приміщень, яке могло в майбутньому використовуватись ним для роботи. Про це повідомила СБУ.

Служба безпеки України відкрила кримінальне провадження за фактом виявлення технічного пристрою в одному з потенційних місць дислокації головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного. Провадження відкрито за статтею 359 (незаконні придбання, збут або використання спеціальних технічних засобів отримання інформації) Кримінального кодексу України.

Зазначається, що техніку було виявлено не безпосередньо в кабінеті Валерія Залужного, а в одному з приміщень, яке могло в майбутньому використовуватись ним для роботи.

За попередніми даними, виявлений пристрій перебував у неробочому стані. Будь-яких засобів накопичення інформації чи засобів віддаленої передачі аудіозаписів не виявлено. Даний технічний пристрій буде передано на експертизу.

Співробітники СБУ вживають усіх передбачених законом заходів для розслідування даного правопорушення.

Нагадаємо, у кабінеті головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного сьогодні знайшли «прослушку». Виявлені пристрої для зчитування інформації виготовлені з елементів невідомого зразка, що не дозволяє ідентифікувати того, хто їх встановив.

Читайте також: Чи є підстави для звільнення Залужного? Відповідь Подоляка

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: