Розвідка пояснила, як удари по нафтопереробних заводах РФ позначаються на війні

Розвідка пояснила, як удари по нафтопереробних заводах РФ позначаються на війні
Українські безпілотники вже не вперше атакують російські нафтопереробні заводи
фото з відкритих джерел (ілюстративне)

Сили оборони у ніч на 21 атакували Афіпський, Ільський, Краснодарський та Астраханський нафтопереробні заводи

Удари по нафтопереробних заводах є чутливими для окупантів. Про це повідомив представник Головного управління розвідки Андрій Юсов в ефірі телемарафону.

«Звичайно, для так званої Російської Федерації, яка офіційно себе позиціонує як «країна-бензоколонка», такі події є надзвичайно чутливим фактором і наслідки путінський режим і в цілому ця так звана їхня економіка на собі точно вже відчувають», – каже він.

За словами Юсова, нафтопереробні заводи РФ використовуються саме з військовою ціллю.

Нагадаємо, у ніч на 21 червня безпілотними авіаційними комплексами атаковано Афіпський, Ільський, Краснодарський та Астраханський нафтопереробні заводи.

Як повідомлялося, у ніч на 21 червня безпілотники атакували Краснодарський край Росії. Після атаки в районі аеродрому у Єйську спалахнула пожежа в районі військового аеродрому.

Крім того, повідомлялося, що понад десять вибухів прогриміло в районі краснодарського селища Афіпський і адигейського селища Яблоновський.

Оперштаб Краснодарського краю повідомив, що одразу кілька муніципалітетів Краснодарського краю зазнали масованої атаки: Темрюкський район, Єйський і Сіверський райони. Також було зафіксовано падіння БпЛА на території Ільського НПЗ на Кубані. За попередніми даними, постраждало двоє людей.

До слова, минулої ночі в Краснодарському краї безпілотники атакували Афіпський НПЗ. Про це пишуть російські Telegram-канали. За попередніми даними дрони були подавлені та збиті, проте уламки одного з БпЛА врізалися в цистерну, після чого почалася пожежа.

Раніше на території Платонівської нафтобази в Рассказовському муніципальному окрузі Тамбовської області сталася пожежа – горів резервуар. За попередньою інформацією, загоряння сталося через атаку безпілотників

Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: