У Бучі окупанти вбили науковця-перекладача

У Бучі окупанти вбили науковця-перекладача
Олександр Кислюк займався викладацькою діяльністю
фото з соцмереж

Рашисти нищать цвіт української нації

Рашисти розстріляли у Бучі українського вченого, поліглота та викладача 60-річного Олександра Кислюка. Трагедія сталася ще 5 березня, однак про це стало відомо тільки нині. Про це повідомили на сторінці Академічного храму святого апостола і євангеліста Іоана Богослова у Facebook.

«Багатолітній викладач церковнослов'янської і грецької мови Київської Духовної Академії і Семінарії Олександр Іванович Кислюк був розстріляний 5 березня у Бучі. Царство Небесне!», – йдеться в повідомленні.

Убитий був старшим викладачем кафедри теорії та історії держави і права Інституту політології та права Національного педагогічного Університету ім. М. П. Драгоманова. Проводив заняття з латини і римського права.

Впродовж останніх двадцяти років викладацької і перекладацької роботи ним було написано низку наукових статтей і перекладено багато класичних творів зі стародавніх і сучасних іноземних мов: давньогрецької, латини, церковнослов’янської, англійської, французької і німецької.

Також рашисти вбили українського науковця у Ворзелі.

Нагадаємо,російські окупаційні війська 13 березня у Ірпені розстріляли кореспондента американського газети Time. Також журналістка Тетяна Попова опублікувала відео зі своїм іноземним колегою Гійомом Бріке, який ледь вижив після зустрічі з російськими окупантами.

А ще на Луганщині окупанти вбили відомого волонтера-інваліда.

Нагадаємо, у Бучі 67 мирних жителів поховали в братській могилі (відео 18+).

Як відомо, під Києвом окупанти обстріляли людей, які чекали на евакуацію.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: