ЗСУ розповіли, що підрив нафтобази у Севастополі – це підготовка до наступу

ЗСУ розповіли, що підрив нафтобази у Севастополі – це підготовка до наступу
Підірвана логістика ворога є підготовкою до активних дій ЗСУ
фото з відкритих джерел

Підрив логістики у Севастополі є елементом підготовки до українського контрнаступу

Пожежа на нафтобазі у Севастополі є одним з елементів підготовки до активних дій українських військових. Про це заявила речниця ОК «Південь» Наталія Гуменюк у ефірі телемарафону.

«Те, що підірвана логістика ворога – один з елементів підготовки до потужних активних дій Сил оборони, ми говоримо вже довготривалий час. І ось ця робота і є підготовчою до широкого повномасштабного наступу, на який всі очікують. Тому ворог відчуває, що в нього підірвані ресурси і починає маневрувати», – заявила речниця.

Наталія Гуменюк також заявила, що після пожежі у Севастополі російські військові разом з родинами намагаються виїхати з Криму.

Нагадаємо, що після вибуху на нафтобазі у Севастополі містом почали ширитися панічні думки про нездатність російської ППО захистити власні стратегічні об'єкти, а російські військовослужбовці почали писати рапорти на відпустки у континентальній частині Росії. 

Раніше повідомляли, що в Криму утворилися затори через великий потік машин. Після вибухів з Криму також вилетів російський урядовий борт Ту-204-300.

Читайте також:

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: