Удар по заводу в Севастополі: командувач Повітряних сил подякував пілотам за роботу

Удар по заводу в Севастополі: командувач Повітряних сил подякував пілотам за роботу
Унаслідок ударів і вибухів із пожежею на території морського заводу у тимчасово окупованому Севастополі було пошкоджено щонайменше два кораблі РФ
фото з відкритих джерел

Командувач Повітряних сил Микола Олещук написав слова вдячності українським пілотам за чудову бойову роботу в Севастополі

Після нічних вибухів у окупованому Севастополі 13 вересня командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук подякував українським пілотам за чудову бойову роботу. Про це повідомив Олещук у Telegram.

«А поки окупантів «штормить» і вони досі оговтуються від нічної бавовни у Севастополі, подякую пілотам Повітряних сил Збройних сил України за чудову бойову роботу!» – йдеться в заяві командувача Повітряних сил.

Командувач Повітряних сил ЗСУ подякував пілотам за роботу
Командувач Повітряних сил ЗСУ подякував пілотам за роботу
фото: скріншот

«Далі буде...», – заінтригував Олещук.

До відома, Севастопольський морський завод імені Орджонікідзе, який потрапив під удар, раніше належав президенту України Петру Порошенку, але був переведений у федеральну власність Росії. У декларації за 2017 рік Петро Порошенко вказав у податковій декларації Севастопольський морський завод, із зазначенням, що протягом 2017 року не отримував дивідендів від підприємств, кінцевим бенефіціаром яких він є.

Нагадаємо, у ніч проти 13 вересня в тимчасово окупованому Севастополі пролунали вибухи, після яких на місці здійнялась пожежа.

Раніше повідомлялося, що унаслідок ударів і вибухів із пожежею на території морського заводу у тимчасово окупованому Севастополі в ніч проти 13 вересня було пошкоджено щонайменше два кораблі російських загарбників.

До слова, у тимчасово окупованому Севастополі внаслідок атаки в ніч проти 13 вересня уражено великий російський десантний корабель. Також пошкоджено підводний човен РФ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: