«Яйця по 17». Ексміністр оборони Резніков назвав фейками повідомлення про корупцію під час своєї каденції

«Яйця по 17». Ексміністр оборони Резніков назвав фейками повідомлення про корупцію під час своєї каденції
Резніков укотре відкинув звинувачення в корупції всередині Міноборони
скріншот відео

За словами Резнікова, до нього не зверталися правоохоронці у зв'язку із корупційним скандалом у Міноборони

Колишній міністр оборони Олексій Резніков заявив, що корупційний скандал у Міноборони, який стався за його каденції, спричинили фейкові новини. Про це він сказав в інтерв’ю «Радіо Свобода».

Резніков зауважив, що до нього не зверталися правоохоронці у зв'язку із корупційним скандалом у Міноборони, яке він раніше очолював.

«До мене жодних звернень не було, ніяких процесуальних дій щодо мене не відбувалося, комунікацій ніяких не було. І причина в тому є, що насправді багато того, що лунало, – це насправді фейкові новини або перебільшена інформація. Тому я думаю, що в Москві з цього приводу дуже добре пиячили після того, тому що я був їм дуже некомфортний», – сказав ексміністр.

До відома, Резніков не спілкувався зі ЗМІ відтоді, як був звільнений з посади міністра наприкінці 2023 року.

Нагадаємо, скандал із «яйцями по 17» виник після публікації журналістського розслідування. МОУ і тодішній керівник відомства Олексій Резніков неодноразово заперечували, що купували яйця по такій завищеній ціні.

Попри це, скандал не вщухав, та зрештою вважається однієї з причин відставки Резнікова.

До слова, через рік після скандалу членкиня Громадської ради при Міноборони Тетяна Ніколаєнко зробила сенсаційну заяву. З’ясувалося, що по 17 грн за 1 яйце Міноборони не платило постачальнику їжі для ЗСУ ТОВ «Актив компані». Посилаючись на дані, які отримала Громадська рада, Ніколаєнко повідомила, що яйця, які в контактах спочатку містили ціну по 17 грн за кг, насправді були поставлені у військові частини за ціною 9 грн за шт.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: