Максимальна увага прикордонню: Зеленський обговорив із Сирським ситуацію на фронті

Максимальна увага прикордонню: Зеленський обговорив із Сирським ситуацію на фронті
Зеленський заслухав Сирського щодо фронтової ситуації
фото: з відкритих джерел

Володимир Зеленський: «Максимум уваги – усьому прикордонню зараз, і не лише у Харківській області, але й також у Сумській»

Сьогодні, 22 травня, президент України Володимир Зеленський заслухав дві доповіді головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського щодо ситуації на фронті. Зараз максимум уваги приділяється усьому прикордонню. Про це глава держави повідомив у Telegram.

«Говорив сьогодні з генералом Сирським щодо фронтової ситуації. Доповідь головкома була вранці й от нещодавно», – сказав Зеленський.

За його словами, напрямки основних боїв не змінилися. Це передусім Покровський та інші донецькі напрямки, а також Купʼянський у Харківській області.

«Максимум уваги – усьому прикордонню зараз, і не лише у Харківській області, але й також у Сумській. Завдання для наших підрозділів, загалом для Сил оборони теж незмінне. Ми маємо якнайбільше завдавати втрат окупанту», – зазначив президент.

Нагадаємо, за повідомленням Генштабу ворог продовжує атакувати вздовж майже всієї лінії фронту – загальна кількість наступальних і штурмових дій сьогодні вже зросла до 105. Найбільше боєзіткнень на цей час відбулося на Куп’янському напрямку.

Читайте також: Оборонний вал на Харківщині. Великий «розпил» у деталях 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: