Папа Римський підтвердив, що хоче відвідати Київ

Папа Римський підтвердив, що хоче відвідати Київ
фото з відкритих джерел

Приїзд понтифіка може відбутися у серпні

Папа Римський Франциск вкотре заявив, що хоче відвідати Київ, щоб покласти край війні, яку засуджує. Про це повідомляє Reuters.

«Я маю велике бажання поїхати до Києва», – сказав Папа Римський у відповідь на запитання про можливу майбутню поїздку в Україну. Зараз понтифік вирушає до Канади.

Як раніше повідомлялося, Папа Римський Франциск може приїхати в Україну вже у серпні цього року. Його візит почнуть готувати після поїздки понтифіка до Канади, яка запланована на липень.

Як повідомлялося, Папа Римський Франциск в інтерв’ю агентству Reuters висловив сподівання, що після візиту в Канаду цього місяця він міг би відвідати Москву та Київ.

У МЗС поновили запрошення понтифіку і заявили, що цей візит посилить роль Папи у відновленні миру на українській землі.

Папа Франциск відвідає Канаду з 24 по 30 липня.

Нагадаємо, під час зустрічі зі 160 школярами з усієї Італії в рамках регулярної ініціативи «Дитячий потяг», Папа Римський Франциск висловив бажання поїхати до України.

Нагадаємо, раніше папа Римський Франциск в інтерв'ю італійському виданню Corri ere della Sera натякнув, що країнам Заходу не варто постачати зброю Україні й дорікнув тим, що на нашій землі її випробовують. Також

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: