Що буде з Україною, якщо президентом США стане Трамп? Прогноз Зеленського

Що буде з Україною, якщо президентом США стане Трамп? Прогноз Зеленського
«Американська політика стане більш економною та орієнтованою на внутрішні проблеми», – зазначив Зеленський
фото: Станіслав Груздєв, glavcom.ua

Політика Трампа сильно вплине на перебіг війни в Україні

Можливе обрання Трампа президентом США сильно вплине на перебіг війни в Україні. Таку думку висловив президент Володимир Зеленський під час пресконференції.

«У Трампа точно буде інша політика, якщо він буде президентом Сполучених Штатів. Лідер має вплив», – спрогнозував глава держави.

За його словами, можливе обрання Трампа президентом США сильно вплине на перебіг війни в Україні. «Американська політика стане більш економною та орієнтованою на внутрішні проблеми», – зазначив Зеленський.

Зазначимо, у разі перемоги на виборах президента США в 2024 році Дональд Трамп має намір зробити радикальні кроки, серед яких призначення на ключові пости «лоялістів» та зміна зовнішньої політики США щодо Китаю, НАТО та України. 

Експрезидент США вважає, що Україна програє у війні, «якої могла б уникнути», уклавши угоду. Також Трамп радіє через похвалу Путіна щодо його «плану» закінчення війни в Україні. 

Нагадаємо, що 19 грудня президент Володимир Зеленський провів велику пресконференцію з метою підбити підсумки 2023-го, другого року повномасштабного вторгнення РФ в Україну. Зокрема, глава держави розповів про новий план мобілізації.

Крім того, президент заявив, що міжнародні партнери не підведуть Україну, про що свідчать плани допомоги від союзників на 2024 рік.

Читайте також: Зеленський відповів, чи розпустить свою команду після низки скандалів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: