Соратник Порошенка вимагає від Банкової пояснень через давнє фото секретарки Зеленського

Соратник Порошенка вимагає від Банкової пояснень через давнє фото секретарки Зеленського

За словами Ар’єва, Левченко присутня на нарадах зі спецслужбами

фото: Володимир Ар’єв/Facebook

Марія Левченко «лайкнула» зірку із зображенням Путіна

У партії «Європейська солідарність» вважають, що Офіс президента має надати пояснення щодо фотографії помічниці Володимира Зеленського Марії Левченко, на якому вона «лайкає» зірку із зображенням очільника країни-агресорки Володимира Путіна. Адже жінка працює з усіма документами президента, в тому числі і секретними, написав народний депутат від «Європейської солідарності» Володимир Ар’єв.

«Мені сьогодні надіслали це фото. На ньому найближча помічниця Зеленського Марія Левченко «лайкає» зірку із зображенням Путіна. Я не побачив ознак фотомонтажу, хоча дивитися мають фахівці. Я не знаю коли воно було зроблене, напевно, давно. Але пояснення від Офісу президента мають бути. Якщо це фото правдиве, то вже не дуже важливо коли воно було зроблене – ця людина працює з усіма документами президента, в тому числі і секретними. Вона присутня на нарадах зі спецслужбами. І це значно серйозніше, ніж хамська поведінка її чоловіка Гогілашвілі, до речі, колишнього помічника депутата держдуми РФ від Єдіной Росіі Ніколая Валуєва», – написав депутат у Facebook.

Як раніше повідомлялося, Левченко Марія Валентинівна, яка працює секретарем президента Зеленського і присутня на важливих зустрічах глави держави, ймовірно офіційно не оформлена на роботу в Офісі президента.

Раніше повідомлялося, що заступник голови Міністерства внутрішніх справ Олександр Гогілашвілі прокоментував свою сварку із правоохоронцями на блокпосту у Краматорську. Він заявив, що хоче вибачитися за надмірну емоційність.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: