Стало відомо, як Кремль відреагував на слова Зеленського про можливість «повномаштабної війни»

Стало відомо, як Кремль відреагував на слова Зеленського про можливість «повномаштабної війни»
Прессекретар Путіна Дмитро Пєсков відповів прогноз президента Зеленського щодо ймовірності великої війни
Фото: Tass.ru

Російська влада робить вигляд, що вона миролюбива

У Кремлі запевнили, що шкодують про висловлювання президента України Володимира Зеленського щодо можливості повномасштабного військового конфлікту з Росією. Про це прессекретар президента країни-агресора Дмитро Пєсков розповів російським ЗМІ.

«Ми не хотіли б вдаватися до якихось апокаліптичних очікувань», – зауважив Пєсков у коментарі російським журналістам.

Нагадаємо, раніше президент України Володимир Зеленський під час форуму «Ялтинська Європейська стратегія» (YES), що проходить у Києві, заявив, що не виключає можливості початку повномасштабної війни України з Росією. Український лідер нагадав, що доказом намірів РФ є розпочата у 2014 році проти нашої країни збройна агресія.

Також слід зазначити, що днями на російському військовому полігоні в Муліно відбулася церемонія відкриття спільних військових навчань Росії та Білорусі під назвою «Захід-2021», у яких візьмуть участь понад 200 тис. російських та білоруських військових. Практичні дії проводитимуться на дев’яти полігонах у Росії, Білорусі та в акваторії Балтійського моря.

Головнокомандувач Збройних сил України, генерал-лейтенант Валерій Залужний припустив, що Росія може використати навчання для військового вторгнення на українську територію.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: