Україна офіційно відмовилась від будь-яких переговорів з РФ: указ

Україна офіційно відмовилась від будь-яких переговорів з РФ: указ
Указом також схвалено рішення РНБО щодо звернення України із заявкою на вступ до НАТо у прискореному порядку
Офіс президента

Рішення РНБО: «Констатувати неможливість проведення переговорів із президентом Російської Федерації В. Путіним»

Президент України Володимир Зеленський своїм указом ввів у дію рішення Ради національної безпеки та оборони від 30 вересня про дії України у відповідь на спробу Росії анексувати території України, яким констатується неможливість проведення переговорів з російським диктатором Володимиром Путіним. Про це йдеться в указі № 679 від 30 вересня.

«Констатувати неможливість проведення переговорів із президентом Російської Федерації В.Путіним», – йдеться у документі.

Указом також схвалено рішення РНБО щодо звернення України із заявкою на вступ до Організації Північноатлантичного договору (НАТО) у прискореному порядку.

Україна офіційно відмовилась від будь-яких переговорів з РФ: указ фото 1
Україна офіційно відмовилась від будь-яких переговорів з РФ: указ фото 2

Раніше повідомлялося, що Росія «ратифікувала» договори про анексію українських територій.

Нагадаємо, раніше прессекретар російського диктатора Володимира Путіна Дмитро Пєсков не зміг відповісти, у яких межах країна-терористка анексувала тимчасово окуповану територію Херсонської та Запорізької областей. Пєсков заявив, що у Кремлі начебто «радитимуться з населенням Херсонської та Запорізької областей щодо того, де проходитимуть кордони цих областей».

Як відомо, 30 вересня президент держави-агресорки Росії Володимир Путін виступив у Кремлі зі зверненням до росіян, під час якого оголосив про анексію окупованих територій України.  

Тим часом вчора, 3 жовтня, Держдума РФ проголосувала за незаконне «приєднання» окупованих територій України. 

Президент США Джо Байден, коментуючи незаконну анексію Росією українських територій, заявив, що Сполучені Штати надалі підтримуватимуть зусилля України щодо відновлення контролю над територіями, які захопила РФ.

Також відомо, що 27 країн Євросоюзу оголосили, що ніколи не визнають нову анексію і обіцяють підтримку України, скільки потрібно.

Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: