Українську куму Володимира Путіна розшукує СБУ: подробиці справи

Українську куму Володимира Путіна розшукує СБУ: подробиці справи
СБУ не може знайти фігурантку гучної справи Оксану Марченко аж із березня цього року
фото з відкритих джерел

Служба безпеки оголосила у розшук Оксану Марченко, дружину проросійського політика Віктора Медведчука

Служба безпеки оголосила у розшук  екс-телеведучу та дружину Віктора Медведчука, Оксану Марченко. Про це йдеться на сайті розшуку МВС.

marchenko.jpg (74 KB)

Відомо, що Марченко оголосило у розшук головне управління СБУ в Івано-Франківській області. Повідомляється, що колишня телезірка є особою, яка переховується від органів досудового розслідування. Також вказано точну дату зникнення – це 24 березня 2023 року.

Нагадаємо,  23 лютого суд арештував майно дружини кума Путіна Віктора Медведчука Оксани Марченко, яка підозрюється у фінансуванні російських окупаційних угруповань, загальною вартістю більше 5,6 млрд гривень.

Рішення суду стосується пакетів по 14% акцій у двох обленерго та понад 4% у третьому, якими Марченко володіє через п’ять офшорних компаній. Також накладено арешт на 2 земельні ділянки, 4 житлових будинки у Києві та Криму і 10 автомобілів, які належать фігурантці.

Оксана Марченко проходить у справі як підозрювана. В Україні дружині одіозного кума Путіна Віктора Медведчука загрожує до восьми років тюрми. Крім цього, раніше СБУ викликало на допит спільницю Марченко, мешканку окупованого Криму Інну Палій. Її також вказано у статусі підозрюваної.

Читайте також: 

Суд арештував майно дружини Медведчука на понад 5,6 млрд грн

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: