Уряд продовжив роботу паспортних сервісів за кордоном

Уряд продовжив роботу паспортних сервісів за кордоном
Уряд на 6 місяців продовжив роботу ДП «Документ» для українців за кордоном
фото: з відкритих джерел

Продовження роботи ДП «Документ» за кордоном ініціювали Мінреінтеграції та Міністерство внутрішніх справ

Сьогодні, 4 червня, Кабінет міністрів проголосував за рішення щодо продовження на пів року роботи паспортного сервісу Державне підприємство «Документ» для українців за кордоном. Про це повідомляє пресслужба Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України. 

«Сьогодні Уряд ухвалив рішення, яким пролонгується дія експериментального проєкту, що дозволяє ДП «Документ» приймати заяви для оформлення документів за кордоном», – ідеться в повідомленні.

Як зазначається, цей проєкт впроваджувала Державна міграційна служба з метою надання послуг з оформлення паспортних документів українцям, які перебувають за кордоном. Проєкт був впроваджений у 2022 році та мав завершити свою дію наприкінці червня поточного року.

«З огляду на соціальну значущість проєкту задля підтримки наших громадян за кордоном, рішенням Уряду роботу ДП «Документ» продовжено ще на 6 місяців», – додали в міністерстві. 

Раніше повідомлялося, що підрозділ «Паспортного сервісу» зупиняє свою діяльність у Турецькій Республіці. Причиною закриття «Паспортного сервісу» у Стамбулі є закінчення експериментального проєкту, у рамках якого він діяв у Туреччині.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: