Патріотичний телемарафон до Дня єднання (відео)

Патріотичний телемарафон до Дня єднання (відео)
Першим зі зверненням до українців виступив президент Володимир Зеленський, далі – глава Верховної Ради Руслан Стефанчук
фото скріншот відео

У День єднання в Україні заплановано низку заходів

Сьогодні, 16 лютого, відбувся загальнонаціональний телемарафон до Дня єднання в Україні. Стартував захід виконанням Державного Гімну.

Телемарафон «UAразом» розпочався о 8 годині та тривав до 10. Першим зі зверненням до українців виступив президент Володимир Зеленський, далі – глава Верховної Ради Руслан Стефанчук.

Телемарафон також відбудеться ввечері з 19 до 22 години.

У День єднання в Україні заплановано низку заходів. Як розповів міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко, вони триватимуть щонайменше два тижні. Також під час святкування на всіх будинках і спорудах всіх населених пунктів України рекомендовано підняти державний прапор та додати до одягу жовто-блакитні стрічки.

Нагадаємо, указом №53/2022 від 14 лютого президент України Володимир Зеленський заснував 16 лютого 2022 року, (день, який багато хто на Заході називає днем потенційного вторгнення Росії в Україну), нове свято – День єднання українців.

Нагадаємо, 14 лютого на сайті Офісу президента оприлюднили Указ №53/2022 «Про невідкладні заходи щодо консолідації українського суспільства».

Також стало відомо, які заходи відбудуться в Україні до Дня єднання.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: