У Львові обвалився балкон. Є загиблий (відео)

У Львові обвалився балкон. Є загиблий (відео)
Інцидент стався на проспекті Чорновола з будинку по вул. Під Дубом 2
фото: скріншот з відео

Балкон, на якому стояв чоловік, обвалився на проїжджу частину

Увечері в неділю, 13 серпня, у Львові обвалився балкон, на якому стояла людина. Про це повідомив депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич.

Інцидент стався на проспекті Чорновола з будинку по вул. Під Дубом 2 – обвалився балкон, на якому стояв чоловік, на проїжджу частину.

Як повідомили у Першому медичному об’єднанні Львова, чоловіка госпіталізували у стані найважчої коми. Він отримав травми, несумісні з життям. Лікарі робили все можливе, аби врятувати чоловіка, однак о 04:00 ранку він помер.

Зокрема, зараз ділянку, де обвалився балкон обгородили, комунальники працюють, аби демонтувати балкони, які пошкодились від падаючих елементів. Відомо, що фасад цього будинку ремонтували до відкриття торгового центру «Форум» у 2014 році. Всі причини інциденту з'ясовують.

Нагадаємо, Міжнародна організація ЮНЕСКО рекомендує додати собор святої Софії, Києво-Печерську лавру та історичний центр Львова до переліку об'єктів Світової спадщини в небезпеці.

До слова, у Львові зникла партія приблизно 10 тисяч тактичних аптечок IFAK загальною вартістю 33,6 млн грн. Ця гуманітарна допомога була закуплена і відправлена американськими волонтерами для Збройних сил України.

Читайте також: Який вигляд мають зруйновані будинки у Львові через місяць після атаки: фото

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: