Звільнений із полону військовий цілує рідну землю: зворушливе фото

Звільнений із полону військовий цілує рідну землю: зворушливе фото
Загалом вдалося визволити 45 українців
фото: Андрій Єрмак / Telegram

Україна продовжує повертати оборонців Маріуполя та «Азовсталі», а також військових з Донецького, включно з Бахмутом, Запорізького та Харківського напрямків

Учора, 6 липня, Україна повернула з російського полону 45 воїнів ЗСУ, Нацгвардії, прикордонників та двох цивільних – дітей, які не бачили маму півтора року. Один із захисників упав долілиць, аби поцілували рідну землю. Зворушливе фото опублікував глава Офісу президента Андрій Єрмак.

Звільнений із полону військовий цілує рідну землю: зворушливе фото фото 1
фото: Андрій Єрмак / Telegram

Очільник Банкової зауважив, що Україна продовжує повертати оборонців Маріуполя та «Азовсталі», а також військових з Донецького, включно з Бахмутом, Запорізького та Харківського напрямків. Серед тих, хто повернувся з полону є і поранені воїни.

Нагадаємо, Україна повернула з полону 45 захисників: серед них – оборонці Маріуполя та «Азовсталі».

До слова, додому повернулося двоє дітей, яких окупанти примусово вивезли в Росію. 10-річна Варвара та 6-річний Ренат півтора року не бачили маму. Вона – бойовий медик, яку було звільнено із полону країни-агресорки у жовтні минулого року – повернення незаконно вивезених діток з Росії: зворушлива зустріч із мамою (відео).

Читайте також: Обмін полоненими: СБУ показала щемливе відео

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: