ДТП на блокпосту у Києві: водію обрано запобіжний захід

ДТП на блокпосту у Києві: водію обрано запобіжний захід
фото: пресслужба Київської міської прокуратури

Водія взято під варту без права внесення застави

Водія, який вночі 25 липня збив на смерть на блокпосту у Києві військового, взято під варту на два місяці без права внесення застави. Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури.

«За клопотанням Київської міської прокуратури взято під варту на два місяці без права внесення застави водія автомобіля Volkswagen, який 25 липня 2023 року, вчинив смертельну ДТП, в результаті якої один військовослужбовець загинув, а іншого госпіталізовано з травмами», – йдеться у повідомленні.

Як повідомлялось раніше, водій автомобіля Volkswagen, рухаючись по проспекту Берестейському в період дії комендантської години, здійснив наїзд на військовослужбовців Нацгвардії, які несли службу на блокпосту.

Внаслідок ДТП один військовий від отриманих травм помер. Інший - госпіталізований у важкому стані. Крім того, водій протаранив автомобіль, в якому перебував військовослужбовець. Він отримав легкі тілесні ушкодження, лікарі надали йому допомогу.

Дії чоловіка кваліфіковано за ч. 2 ст. 286 КК України. Згодом Шевченківським районним судом м. Києва підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: