У Києві через сильний вітер впала зупинка (фото)

У Києві через сильний вітер впала зупинка (фото)
Після того, як зупинка опинилася на дорозі небайдужі перехожі прибрали її з проїжджої частини та залишили біля будівлі ТРЦ
фото з соцмереж

На Оболоні від пориву вітру впав зупинковий комплекс громадського транспорту

У Києві на Оболоні, в неділю, 8 жовтня, біля ТРЦ Dream berry від поривів вітру впав зупинковий комплекс громадського транспорту. Про це повідомили в соцмережах.

«Впав від пориву вітру зупинковий комплекс біля фіолетового Дріму на Мінській! Зараз там молодь влаштувала фотозону», – йдеться в повідомлені.

Після того, як зупинка опинилася на дорозі небайдужі перехожі прибрали її з проїжджої частини та залишили біля будівлі ТРЦ.

Нагадаємо, в Оболонському районі змінено рух громадського транспорту – під час проведення робіт із реконструкції розв’язки на перетині вул. Богатирської та Полярної гусеничний кран втратив керування і перекинувся на території будівельного майданчика, зачепивши верхівкою контактну тролейбусну мережу.

До слова, внаслідок негоди в Україні було знеструмлено сотні населених пунктів у семи регіонах, при цьому більшість відключень світла у домогосподарствах була зафіксована у Київській області.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: