Останній теплий день в році? Якої погоди чекати 28 жовтня

Останній теплий день в році? Якої погоди чекати 28 жовтня
28 жовтня на Київщині спостерігатиметься мінлива хмарність, істотних опадів не передбачається
фото: glavcom.ua

У Києві вночі очікується 5-7°С тепла

У понеділок, 28 жовтня, у Києві буде чудово теплим. Очікується протягом дня +12+17 градусів. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

«У Києві день у понеділок, схоже, буде найтеплішим з перспективи аж до квітня, як мінімум. Хіба що якийсь рекорд станеться взимку. Бо завтра у столиці передбачається до +17 градусів!», – зазначила Діденко.

Як повідомляє Укргідрометцентр, 28 жовтня на Київщині спостерігатиметься мінлива хмарність, істотних опадів не передбачається.

Вітер південно-західний з переходом північно-західний – 5-10 м/с. Температура вночі становитиме 4-9°С тепла, вдень 11-16°С.  У Києві вночі очікується 5-7°С тепла, вдень 13-15°С. Вже з вівторка в регіоні почне поступово холоднішати.

Нагадаємо, більше ніж 50% від усього виробництва їжі у світі може опинитися на межі краху протягом наступних 25 років на тлі того, як на планеті швидко збільшується водна криза. Згідно з доповіддю Глобальної комісії з економіки води, відповідного розвитку подій не вдасться уникнути, якщо не будуть вжиті термінові дії, спрямовані на збереження водних ресурсів та боротьбу зі знищенням екосистем, від яких залежить прісна вода.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: