Російські безпілотники поцілили в інфраструктурні та цивільні об'єкти на Одещині (фото)

Російські безпілотники поцілили в інфраструктурні та цивільні об'єкти на Одещині (фото)
В Одесі через влучання безпілотників зайнялася пожежа, пошкоджено також приватний будинок
фото: Сили оборони півдня України/Telegram

Після нічного обстрілу в Одесі пошкоджений рекреаційний об’єкт та приватні будинки

Цієї ночі від російських бомбардувань потерпали цивільні об'єкти в Одесі. Ударними безпілотниками зруйнували також рекреаційний об'єкт, проте він не функціонує з початку повномасштабного вторгнення. Про це повідомив начальник військової адміністрації Олег Кіпер. 

«В Одеському районі пошкоджено будівлі рекреаційного об’єкта. Сталося займання, але пожежу було оперативно ліквідовано. Оздоровча установа не функціонує від початку повномасштабного вторгнення. Також в рекреаційній зоні зафіксовано пошкодження приватного будинку з причалом і господарськими спорудами», – розповів Кіпер.

За його інформацією, постраждалих цивільних не виявили.

У командування Повітряних сил ЗСУ повідомили, що російська армія вночі атакувала Україну 22 ударними безпілотниками, 18 з яких знищили  в межах Одеської області.

У ніч на вівторок, 5 березня, спецпідрозділ Головного управління розвідки Міноборони «Group 13» атакував патрульний корабель Чорноморського Флоту РФ «Сергей Котов». В результаті спецоперації вороже судно пішло на дно, а доля його екіпажу наразі невідома. Вартість знищеного російського корабля складає близько $65 млн.

Як раніше повідомлялося, У 17 областях України в період з жовтня 2022 року по квітень 2023 року було зафіксовано 223 випадки пошкодження енергетичної інфраструктури України. Про це повідомила Лабораторія гуманітарних досліджень Єльського університету у США. Майже 53% атак сталися лише у п'яти областях: Київській, Харківській, Дніпропетровській, Львівській та Херсонській. Найбільше постраждала Київщина.

Читайте також: Зеленський звернувся до світу після нічної атаки РФ

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: