Двалішвілі переміг бійця із РФ і закричав «Слава Україні» (відео)

Двалішвілі переміг бійця із РФ і закричав «Слава Україні» (відео)
Двалішвілі переміг Яна одноголосним рішенням суддів

У головному бою Мераб Двалішвілі з Грузії декласував Петра Яна (50–45, 50–45, 50–45)

В американському Парадайзі (штат Невада) головному бою турніру зі змішаних єдиноборств UFC Fight Night 221 Мераб Двалішвілі з Грузії декласував Петра Яна з росії (50–45, 50–45, 50–45).

Після бою Двалішвілі під час інтерв'ю закричав: Слава Грузії, Слава Україні!

«Дякую всім грузинам, які приїхали сюди. Нас лише 5 мільйонів, але ми сильні. І я проти війни. Слава Україні! Слава Грузії! Слава свободі! Нам потрібна лише свобода. Ні війні! Будь ласка, зупиніть війну. Зупиніть війну. Ні війні! Я проти війни», – заявив Двалішвілі.

Як відомо, у вівторок, 7 березня, парламент Грузії несподівано ухвалив у першому читанні закон про іноагентів, що подібний до російського законодавства, спрямованого за обмеження західного впливу: у парламенті Грузії сталася бійка через закон про іноагентів (відео)

Згодом розпочалися масові мирні протести через підтримку парламентом законопроєкту про іноагентів. У ніч проти 8 березня спецназ розігнав учасників акції протесту. Силовики повністю зайняли територію, прилеглу до парламенту, застосовуючи водомети та сльозогінний газ – коктейлі Молотова, сутички із поліцейськими: унаслідок протестів у Тбілісі є постраждалі (відео).

Після цього стало відомо, що президентка Грузії накладе вето на закон про іноагентів.

Раніше повідомлялося, що після жорсткого розгону мітингу грузинська опозиція оголосила масштабні протести.

Напередодні кілька тисяч людей зібралися, протестуючи проти ухвалення парламентською більшістю у першому читанні законопроєкту про іноземних агентів. Поліція після багаторазових попереджень здійснила дії з розгону акції. Було затримано понад 60 опозиціонерів – перша кримінальна справа та ультиматум владі: що відбувається у Грузії.

Зауважимо, згодом керівна партія Грузії відкликала скандальний законопроєкт про іноагентів.

10 березня парламент Грузії відхилив скандальний законопроєкт про іноагентів.

Читайте також: «Чорний день для демократії»: що відбувається у Грузії (фото, відео)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: