Компанія Samsung зіштовхнулась із першим за історію страйком профспілки

Компанія Samsung зіштовхнулась із першим за історію страйком профспілки
Страйк Samsung Electronics запланований на перший тиждень червня
фото із відкритих джерел

Керівництво компанії Samsung Electronics та профспілка вели дискусії щодо підвищення зарплати з січня цього року

Профспілка працівників корпорації Samsung планує перший у своїй історії страйк. Про це пише The Wall Street Journal.

Національна профспілка Samsung Electronics, найбільша з кількох профспілок технічного гіганта з близько 28 тис. працівників, оголосила про рішення в середу після того, як переговори щодо заробітної плати з керівництвом зайшли в глухий кут. Обидві сторони вели переговори з початку цього року.

Керівництво компанії та профспілка раніше довго і безуспішно обговорювали питання підвищення заробітної плати але вона не зросла. «Профспілка, що представляє  робітників Samsung Electronics закликала до першого страйку в історії південнокорейського технологічного гіганта після зриву переговорів щодо підвищення зарплат», – пише Wall Street Journal.

Профспілка заявила, що планує розпочати дії, змусивши своїх членів колективно використати один день оплачуваної відпустки 7 червня, як перший крок до можливого повномасштабного страйку.

Наразі працівники готуються до першого в історії південнокорейського технологічного гіганта страйку після того, як переговори про підвищення заробітної плати провалилися. У профспілці підтвердили, що планують різні сценарії дій, поки керівництво Samsung не схвалить підвищення зарплат і загальне поліпшення умов праці.

Нагадаємо, деякі виробники електроніки, які заморозили поставки або просування в Росії після початку повномасштабної війни, повернули рекламну активність у країні-агресорці. Більше того, рівень активності у 2023 році сягнув показників 2021 року та навіть перевищив їх, пише російське видання «Комерсант».Серед таких брендів – китайські Honor та Xiaomi, південнокорейська Samsung, тайванська Acer – у 2022 році всі ці компанії реклами в Росії не мали. 

Читайте також: Tesla вперше за чотири роки зіштовхнулася з поганими продажами

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: