До чого приводить війна проти українців: красномовне відео з аеропорту Новосибірська

До чого приводить війна проти українців: красномовне відео з аеропорту Новосибірська
Загарбники масово гинуть на війні в Україні
фото з відкритих джерел (ілюстративне)

Ліквідовані російські військові повернулися на батьківщину 

Труни з мобілізованими окупантами продовжують масово повертатися у Росію. Так, в аеропорт російського Новосибірська доставили майже сотню трун із російськими окупантами, яких ліквідували в Україні.

На деяких трунах написано регіон чи населений пункт, куди далі відправлять вантаж. 

Нагадаємо, Росія у лютому втратила вп’ятеро більше солдатів, аніж зазвичай: більшість загиблих за останні три місяці складають мобілізовані, добровольці та ув'язнені.

До слова, сотні трупів окупантів під Бахмутом просто гниють у відкритому полі: росіяни використовують тіла мертвих солдатів як щит.

Раніше повідомлялося, що чиновники Туви роздали пельмені сім'ям загиблих мобілізованих в рамках акції «Ліпи добро». Такий подарунок отримала і багатодітна мати Валентина Ондар, молодший син якої «героїчно загинув» на війні в Україні – пельмені як компенсація: влада РФ потішила родину загиблого окупанта (фото).

Раніше повідомлялося, що у регіонах Росії за родича, який вирушив на війну, росіяни можуть отримати від місцевої влади безкоштовну їжу, дрова та навіть живих баранів. Наприклад, у Бурятії сім'ї чоловіків, які потрапили під мобілізацію, забезпечать дровами. Повідомляється, що в адміністраціях кожного району республіки та Улан-Уде створено спеціальні комісії, куди можуть звернутись члени сімей мобілізованих громадян. Після цього члени комісії відвідають обійстя, від якого надійшла заявка.

Родичів мобілізованих для участі у війні проти України жителів російського Сахаліну, місцеві чиновники вирішили підтримати рибою.

У Республіці Тива, родом з якої російський міністр оборони Сергій Шойгу, сім'ї мобілізованих до російської армії на війну проти України отримають компенсацію баранами.

Також у Москві в оригінальний спосіб попіклувалась про вдів окупантів, які втратили годувальників на війні в Україні. Жінки отримали у подарунок «від представників російського активу Москви» норкові шуби. Щоправда після зйомок влада зажадала повернути шуби нібито для заміни на «більш якісні», а потім заявили про «помилку».

Дивіться також: Проміняли чоловіків на шуби. Донецькі вдови радіють подарункам (відео)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: