На Вінниччині чоловік отримав 479 тис. штрафу за незаконний вилов риби

 На Вінниччині чоловік отримав 479 тис. штрафу за незаконний вилов риби
Відносно вказаного громадянина фахівцями Інспекції було складено протокол про адміністративне порушення
фото з відкритих джерел (ілюстративне)

Порушник здійснив незаконний вилов риби на Ладижинському водосховищі

Немирівським районним судом Вінницької області задоволено позов Інспекції про стягнення з громадянина шкоди у розмірі 479 тис. 128 грн. Він сітками наловив 247 штук різних видів риби. Про це повідомляє Державна екологічна інспекція у Вінницькій області.

«Порушник у 2022 році здійснив незаконний вилов цінних видів біоресурсів на Ладижинському водосховищі р. Південний Буг поблизу с. Зяньківці Тульчинського району забороненим знаряддям лову – сіткою. В результаті було виловлено рибу виду плітка в кількості 247 екз., окунь – 25 екз., судак – 2 екз. та лящ – 4 екз.», – йдеться у повідомленні.

Відносно вказаного громадянина фахівцями Інспекції було складено протокол про адміністративне порушення. Оскільки добровільно шкоду порушник не сплатив, матеріали було скеровано до суду.

Нагадаємо, що троє рибалок-порушників були спіймані на річці Марківка в села Велика Кісниця. Про це повідомляє Вінницький рибоохоронний патруль. Чоловіки рибалили серед білого дня і своїми діями завдали збитків на 190 тисяч гривень.

До слова, Волинський рибоохоронний патруль на своїй сторінці у Facebook опублікував дивний фотозвіт, яким доводить, що вони не споживають конфісковану рибу самі і не продають її на базарі, а віддають на благодійність.

Так, 2 квітня Луцький зоопарк отримав в дар аж 8,3 кг водних біоресурсів, тепер ця риба має піти на корм тваринам.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: