Була найбажанішою дитиною: що відомо про матір і доньку, які потрапили під ракети у Вінниці

Була найбажанішою дитиною: що відомо про матір і доньку, які потрапили під ракети у Вінниці
Російська ракета у Вінниці забрала життя 4-річної дитини
фото з відкритих джерел

Під час повітряної тривоги мама з дитиною йшли на розвиваючі заняття

Вранці 14 липня росіяни вдарили ракетами по центру Вінниці, внаслідок чого виникли пожежі. Внаслідок вибуху загинуло 23 особи, 90 – поранено.

Однією із загиблих стала 3-річна Ліза. Її мама – 33-річна дизайнерка і блогерка Ірина Дмитрієва – вижила, але зараз у тяжкому стані перебуває в реанімації.

У день трагедії Ірина опублікувала в Інстаграм миле відео, на кадрах якого показала, як веде доньку на заняття з раннього розвитку дитини. Малятко жваво котить перед собою коляску.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Ёшкин Крот (@yoshkinkrot)

За годину дитина загине від російської ракети, перебуваючи в ній.

Що відомо про маму з дочкою?

Жінка активно розвивала сторінку в соцмережі, в якій розповідала про виховання дитини із синдромом Дауна та давала поради іншим мамам.

З публікацій мами стає зрозуміло, що дівчинка мала проблеми зі здоров'ям і батьки пообіцяли, що матиме найщасливіше життя. Вони дуже любили і дбали про довгоочікувану доньку.

«Вона взяла найпрекрасніше від нас двох. Тому що народилася в коханні і була найбажанішою дитиною. З 14-го тижня вагітності, коли поставили порок серця, ми вже так сильно її любили, і вірили. І пообіцяли, що в неї буде сама щасливе життя! І ми ніколи, ніколи її не залишимо!!! А як інакше? Для мене іншого варіанту не існує. Є тільки такий – безумовна любов, щоденна робота і нескінченна віра! Завжди мріяла про принцесу з довгим русявим волоссям і карими очима. Мій улюблений колір очей. Моя Єлизавета», – писала Ірина.

За кілька днів до трагедії щаслива жінка публікувала знімки із донькою після фотосесії у лавандовому полі.

До початку повностабної війни родина жила в Києві, проте після перших «прильотів« ухвалила рішення переїхати до рідного міста Ірини – Вінниці.

«Зараз у мами, в будинку, де виросла, і в місті, в якому народилася. Але моє життя, і моя душа залишилися в Києві. Коли їхала – ще була зима, а за кілька тижнів – уже літо. Стільки планів було. І знову починати все спочатку. Найголовніше зараз – перемога. А решту обов'язково досягнемо!– – писала жінка.

Нагадаємо, рашисти обстріляли Вінницю ракетами вагою 1770 кг.

Як повідомлялося, жертвами ворожого ракетного удару по Вінниці стали 23 людини. П'ятеро постраждалих перебувають у критичному стані.

Зазначимо, російські телеграм-канали вже поширили фейкову інформацію, що російські ракети влучили не в центр мирного міста, а «у військову частину».

Сьогодні президент України Володимир Зеленський звернувся до учасників конференції в Гаазі щодо відповідальності Росії за злочини в Україні. Під час своєї промови український лідер розповів про сьогоднішню ракетну атаку росіян на Вінницю.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: