Політичні вбивства і стосунки з неповнолітніми: з'явився фільм про Кадирова

Політичні вбивства і стосунки з неповнолітніми: з'явився фільм про Кадирова
У фільмі розповідається про те, як Кадиров прийшов до влади за допомогою жорстоких вбивств
фото з відкритих джерел

Російське видання опублікувало фільм, у якому розкриваються факти з біографії Рамзана Кадирова

Лідер Чечні Рамзан Кадиров причетний до чималої кількості злочинів, політичних вбивств і до стосунків з неповнолітніми. Про це йдеться у фільмі, який зняло російське видання «Проект».

«У фільмі докладніше про те, як Рамзан Кадиров прийшов до влади за допомогою жорстоких вбивств, створив величезний гарем з неповнолітніми дівчатами, краде значну частину бюджету своєї республіки і допоміг убивцям Бориса Нємцова, Пола Хлєбнікова та інших уникнути відповідальності», – йдеться в повідомленні видання.

Як Кадиров опинився в політиці

Видання нагадує, що сім'я Кадирових прийшла до влади у Чечні 1999 року. Тоді обійняв посаду голови адміністрації Чечні погодився Ахмат Кадиров, який раніше оголошував Росії війну.

Автори розслідування пишуть, що в обмін на лояльність до Кремля російська влада пропонувала кандидатам у глави Чечні п'ять мільйонів доларів готівкою, будинок у Сочі, а також дозволити безперешкодно займатися рекетом у великому російському місті, наприклад, Новоросійську.

Ахмат Кадиров отримав тоді у подарунок від Путіна не лише всю Чечню, а ще й килимок для молитов, яким потім особливо пишався, стверджує знайомий родини.

Поки Ахмат Кадиров був при владі, його син Рамзан швидко навчався. Він знайомився з потрібними людьми, поки йому «малювали» дипломи різних університетів, а також обіймав посаду командира озброєного загону, допомагаючи ФСБ шукати у Чечні прихильників сепаратистів.

9 травня 2004 року Ахмат Кадиров, у якого почали виникати розбіжності з Кремлем, загинув під час вибуху під час параду на стадіоні «Динамо» у Грозному. Бомба була закладена просто під сидінням, яке займав Кадиров-старший.

Рамзан Кадиров того дня перебував не поруч із батьком, а в Москві. Його відразу прийняв у себе Путін і дав зрозуміти, що він буде наступним головою Чечні.

Кадиров може бути причетним до багатьох гучних політичних убивств

У 2004 році Рамзану Кадирову було 27 років, тому він не міг стати лідером Чечні. Тоді почалися виборчі гонки. Як пишуть російські розслідувачі, Сергій Абрамов, який міг стати лідером, неочікувано потрапив в ДТП, а потім в Чечню він не повернувся.

Зазначається, що згодом загинув секретар Ради безпеки Чечні Рудник Дудаї. Ще один політик, який міг очолити Чечню, Алі Алханов перебував під постійним тиском. Таким чином, у 2007 році Рамзан Кадиров, якому виповнилося 30 років, став лідером Чечні на наступні десятиліття.

Як пишуть журналісти, Кадиров і його оточення також можуть бути причетними до багатьох гучних політичних убивств. Зокрема «чеченський слід» знаходили у вбивствах:

  • політика Бориса Нємцова,
  • колишнього віце-прем'єра Чечні Якова Сергуніна,
  • головного редактора журналу Forbes Пола Хлєбнікова,
  • журналістки «Нової газети» Анни Політковської,
  • співробітниці правозахисного центру «Меморіал» Наталії Естемірової.

Стосунки Кадирова з неповнолітніми

Журналісти також пишуть, що за роки правління Кадиров мав десятки неповнолітніх наложниць. Одна з дівчат народила від лідера Чечні, коли їй було лише 15 років.

«Кадиров віддає перевагу незаймано юним дівчатам: школяркам або студенткам першого курсу. У нього є помічник, який зберігає контакти безлічі молоденьких чеченок – десятки, може навіть сотні», – йдеться у розслідуванні.

Окрім того, журналісти стверджують, що деякі з наложниць Кадирова зникали, були вбиті або ж ставали жертвами нападів. Офіційно, у лідера Чечні одна дружина – Медні Кадирова, яка до 42 років народила 14 дітей.

Хвороба лідера Чечні

Щодо хвороби Кадирова, про яку не раз повідомляли ЗМІ, видання, з посиланням на джерела пише, що у Кадирова справді були і є проблеми з нирками, але він їх вирішив, принаймні на якийсь час.

Кадиров почав готувати наступників. Нині члени його сім'ї буквально захопили усю чеченську вертикаль влади, і самого Кадирова, вочевидь, аж ніяк не хвилює, що деяким з них навіть не виповнилося 18 років. Як резюмують в розслідуванні, саме хвороби стали причиною таких рішучих дій Кадиров.

Нагадаємо, голові Чечні Рамзану Кадирову знадобилися одразу два помічники, аби зняти куртку після приїзду у Великий Кремлівський палац на чергову так звану інавгурацію кремлівського диктатора Володимира Путіна. Відповідне відео з’явилося у соціальних мережах.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Колишній голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко і його позаштатний радник Юрій Голик (зліва направо)
Куратор «Великого будівництва», проти якого ведеться розслідування, безперешкодно їздить за кордон під час війни (документи)
За словами очільника Архіву СБУ, німецький консул збирав інформацію про голод в Україні
Розсекречена історія Голодомору. Архів СБУ оприлюднив нові деталі справи «Особняк»
«Главком» провів розмову з очільником Архіву СБУ України Андрієм Когутом безпосередньо в одному зі сховищ
Розсекречена історія Голодомору. Нові деталі справи «Особняк»
Ігор Тальков здебільшого славився піснями на суспільно-політичну тематику й оспівував проблеми Росії
Убивство співака Ігоря Талькова: в Росії через 33 роки названо винного
Торговий департамент пояснив, що нітроцелюлоза є ключовим інгредієнтом бездимного пороху, і Європейський союз та США контролюють її експорт
На підставі доповіді Центру оборонних реформ Тайвань посилив контроль за експортом сировини для вибухівки
Слідчі вважають, що підпалу автомобіля письменниці не було
Згоріле авто тещі Ар’єва: як просунулося розслідування за рік
Суддю Томаша Шмідта після втечі не шукатимуть
Інтерпол відмовив Варшаві в розшуку польського судді, який втік до Білорусі
У відповідь на повідомлення про розслідування Спартц сказала, що «не розуміє, про що йдеться»
США провели розслідування щодо поведінки конгресвумен з України
Фіцо і досі знаходиться у лікарні після замаху на його життя
Словаччина може визнати терактом замах на Роберта Фіцо
Дата публікації новини: