Став відомий діагноз голови Пентагону Ллойда Остіна

Став відомий діагноз голови Пентагону Ллойда Остіна
Міністр оборони США Ллойд Остін
фото: NBC News

Хворобу в очільника Пентагону виявили ще на початку грудня

Міністр оборони США Ллойд Остін лікувався від раку простати, який виявили ще на початку грудня. Про це пише CNN з посиланням на заяву Національного військово-медичного центру імені Волтера Ріда.

Зазначається, що 22 грудня він пройшов «мінімально інвазивну хірургічну процедуру» під назвою простатектомія для лікування раку.

«Під час цієї процедури він був під загальним наркозом. Міністр Остін без проблем одужав після операції й повернувся додому наступного ранку. Рак передміхурової залози у нього виявили на ранній стадії, і прогноз у нього відмінний», – йдеться в заяві.

Уже 1 січня Остіна через ускладнення госпіталізували повторно – у нього виявили інфекцію сечовивідних шляхів, він скаржився на нудоту і сильний біль у животі, стегнах і ногах. 

На запитання, чому Остін не повідомив, що у нього діагностовано рак передміхурової залози, речник Пентагону генерал-майор Пет Райдер сказав, що ситуація «глибоко особиста».

Медики додали, що міністр Остін під час перебування в лікарні «жодного разу не втрачав свідомості і не піддавався загальному наркозу».

Нагадаємо, увечері 1 січня міністр оборони Ллойд Остін ІІІ був госпіталізований до Національного військово-медичного центру імені Волтера Ріда у зв’язку з ускладненнями, що виникли після нещодавньої планової медичної процедури.

Як повідомлялося, Міністр оборони США Ллойд Остін зробив заяву з приводу своєї госпіталізації 1 січня, зазначивши, що розуміє «занепокоєння ЗМІ», а також визнає, що міг би краще інформувати громадськість про стан свого здоров'я.

Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: